ПрАТ “Укргіпроцукор”

Код за ЄДРПОУ: 00334416
Телефон: (044) 5295634
e-mail: ugs@ipnet.ua
Юридична адреса: Україна, 01133, м. Київ, вул. Коновальця (Щорса), 31
 
Дата розміщення: 15.04.2021

Річний звіт за 2020 рік

Звіт керівництва (звіт про управління): персональний склад наглядової ради

Прізвище, ім'я, по батькові Посада Незалежний член
1 2 3
Огірчук Людмила Филимонівнад/нтак
Опис:
Голова наглядової ради Товариства організовує її роботу, скликає засідання наглядової ради, та головує на них, організовує загальні збори акціонерів Товариства, відкриває загальні збори, головує на них, чи призначає головою загальних зборів іншу особу. В своїй діяльності керується чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про наглядову раду Товариства. Жоден орган Товариства за винятком загальних зборів, не мають права давати Голові наглядової ради щодо здійснення ним покладених на нього функцій.
Костюк Наталя Євгенівнад/нтак
Опис:
В своїй діяльності керується чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про наглядову раду Товариства. Жоден орган Товариства, за винятком загальних зборів, не мають права давати вказівки члену наглядової ради щодо здійснення ним покладених на нього функкцій .
Полякова Альона Євгенівнад/нтак
Опис:
В свої діяльності керується чинним законодавством України, Статутом Товариства, рішеннями наглядової ради, Положенням про наглядову раду, оформляє протоколи засідань наглядової ради. Жоден орган Товариства, за винятком загальних зборів акціонерів, не мають права давати вказівки члену наглядової ради щодо здійснення ним покладених на нього функцій.